تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن
تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن
ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند كه با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممكن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به كلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد پذیری بالایی برخوردار است. برای جلوگیری از ضایعات این محصول، روش های مختلفی در روستاهای كشور ما اجراء می شود، بدون این كه شناخت دقیقی از اصول علمی انبار داری آن داشته باشند. درشهرها برای نگه داری سیب زمینی از سردخانه های بالای صفر بهرها می گیرند، آن را در درجه حرارت معینی حدود ۴+ درجه سانتی گراد نگه داری می كنند، یا این كه سیب زمینی را با استفاده از روش فیزیكی(حرارت دادن) و خشك كردن به پودر سیب زمینی تبدیل و بسته بندی می كنند، تا این كه به مدت طولانی در انبارها نگه داری شود. روش دیگر، استفاده از اشعه گاما است كه یكی از روش های نگه داری سیب زمینی به صورت تازه به حساب می آید. سیب زمینی در تمام استان های كشورمان به ویژه آذربایجان شرقی، مركزی، چهارمحال بختیاری و اصفهان كشت می شود. این محصول درایران به عنوان یكی از مواد غذایی مصرفی جانبی مورد استفاده مردم قرارمی گیرد. در صورتی كه در بعضی از كشورهای اروپایی مانند آلمان غربی، سیب زمینی به عنوان ماده ی غذای اصلی برای مردم به شمار می آید. مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است كه معمولا بین ۹ الی ۲۵ درصد آن را تشكیل می دهد این محصول سرشار از ویتامین ث نیز می باشد. مخصوصا در پوست سیب زمینی به طور متوسط ۳۰ میلی گرم ویتامین ث وجود دارد. البته باید توجه كرد، كه مقدار ویتامین ث موجود در سیب زمینی به عواملی نظیر نحوه ی نگه داری در انبار، نحوه ی طبخ در آشپزخانه و درجه حرارت محیط بستگی دارد كه در ذیل توضیح داده می شود: ۱- تقریبا ۵۰ درصد از ویتامین ث سیب زمینی، در اثر نگه داری (انبار در دمای ۱۲ درجه سانتی گراد) كاهش می یابد ۲- در اثر پوست كندن و طبخ سیب زمینی مانند: پختن، سرخ كردن، كباب كردن و غیره تقریبا ۴۰ الی ۴۵ درصد ویتامین ث موجود در سیب زمینی كاهش می یابد. اگر سیب زمینی همراه با پوست خارجی پخته شود میزان كاهش ویتامین ث حدود ۷ درصد خواهد بود. لذا بهتر این است كه سیب زمینی با پوست طبخ شود.

  • ژلاتين ماهي

    دانلود ژلاتين ماهيژلاتينژلاتين ماهيماهي رفتن به سایت اصلی ژلاتين ماهي لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد اسلاید : 47 اسلاید  قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :   بنام…

  • گزارش فعالیت های مدیریت مطالعات کاربردی و کنترل کیفی کرج

    دانلود گزارش فعالیت های مدیریت مطالعات کاربردی و کنترل کیفی کرجفعالیتکاربردیکرجکنترلکیفیگزارشگزارش فعالیت های مدیریت مطالعات کاربردی و کنترل کیفی کرجمدیریتمطالعاتهایو رفتن به سایت اصلی گزارش فعالیت های مدیریت مطالعات کاربردی و کنترل کیفی کرج لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته…

  • گزارش کارآموزی پتروشيمي بوعلي سينا 30ص

    گزارش کارآموزی پتروشيمي بوعلي سينا 30ص 30ص, بوعلي, پتروشيمي, دانلود گزارش کارآموزی پتروشيمي بوعلي سينا 30ص, سينا, کارآموزی, گزارش, گزارش کارآموزی پتروشيمي بوعلي سينا 30ص رفتن به سایت اصلی گزارش کارآموزی پتروشيمي بوعلي سينا 30ص لینک دانلود و خرید پایین…

  • تحقیق در مورد زمين شناسي زلزله 20 ص

    تحقیق در مورد زمين شناسي زلزله 20 ص 20, تحقیق, تحقیق در مورد زمين شناسي زلزله 20 ص, دانلود تحقیق در مورد زمين شناسي زلزله 20 ص, زلزله, زمين, زمين شناسي زلزله 20 ص, شناسي, ص, مورد رفتن به سایت…

  • پاورپوینت در مورد مديريت تيم های مجازی

    پاورپوینت در مورد مديريت تيم های مجازی پاورپوینت, پاورپوینت در مورد مديريت تيم های مجازی, تيم, دانلود پاورپوینت در مورد مديريت تيم های مجازی, مجازی, مديريت, مديريت تيم های مجازی, مورد, های رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد مديريت…

  • پاورپوینت در مورد وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور

    پاورپوینت در مورد وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور IT, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور, دانلود پاورپوینت در مورد وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور, در, زیرساخت, فنی, کشور, مورد, های, وضعیت,…

  • تحقیق در مورد چگونگی افزایش راندمان مصرف کود ازته

    تحقیق در مورد چگونگی افزایش راندمان مصرف کود ازته ازته, افزایش, تحقیق, تحقیق در مورد چگونگی افزایش راندمان مصرف کود ازته, چگونگی, چگونگی افزایش راندمان مصرف کود ازته, دانلود تحقیق در مورد چگونگی افزایش راندمان مصرف کود ازته, راندمان, کود,…

  • تحقیق در مورد استفاده از فيبر نوري براي انتقتا نور خورشيد به مكانهاي سربسته 12 ص

    تحقیق در مورد استفاده از فيبر نوري براي انتقتا نور خورشيد به مكانهاي سربسته 12 ص از, استفاده, استفاده از فيبر نوري براي انتقتا نور خورشيد به مكانهاي سربسته 12 ص, تحقیق در مورد استفاده از فيبر نوري براي انتقتا…

  • تحقیق تاریخچه و تعریف چك در ايران رشته اقتصاد

    اقتصادايرانتاریخچهتاریخچه و تعریف چك در ايران رشته اقتصادتحقیقتحقیق تاریخچه و تعریف چك در ايران رشته اقتصادتعریفچكدانلود تحقیق تاریخچه و تعریف چك در ايران رشته اقتصاددررشتهو رفتن به سایت اصلی تحقیق تاریخچه و تعریف چك در ايران رشته اقتصاد لینک دانلود…

  • پاورپوینت در مورد آناتومی ستون مهره ها

    پاورپوینت در مورد آناتومی ستون مهره ها آناتومی, آناتومی ستون مهره ها, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد آناتومی ستون مهره ها, دانلود پاورپوینت در مورد آناتومی ستون مهره ها, ستون, مهره, مورد, ها رفتن به سایت اصلی پاورپوینت در مورد آناتومی…